Εδρα μας το Αιγάλεω, Κνωσσού 13, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Διαθέτουμε τρία κατάλληλα εξοπλισμένα κινητά συνεργεία, ετοιμα να δόσουν λύση στις εγκαταστάσεις σας καθώς και το κεντρικό μας συνεργείο για τις μεγάλες επισκευές.

Εξυπηρετούμε όλο το νομό Αττικής, καθώς και όλες τις βιομηχανικές περιοχές όπως Οινόφυτα, Αυλώνα, Θηβα, Χαλκίδα κτλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972006000

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εμπειροι τεχνικοί, με μακρόχρονη προϋπηρεσία στις επικευές περονοφόρων, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και χιλιάδες επισκευές στο βιογραφικό τους, αλλά πάνω απ' όλα με αγάπη σε αυτό που κάνουν, με σεβασμό στην περιουσία και το χώρο του πελάτη, με υπευθυνότητα στα θέματα ασφαλείας και μεγάλη επιμονή στην σωστή τοποθέτηση των ανταλλακτικών και την σωστή τους ρύθμιση. 

Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία, εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό σε τεχνικά σεμηνάρια, ώστε η τεχνογνωσία μας στις επισκευές να ανανεώνεται και να ακολουθεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των περονοφόρων οχημάτων. 

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμαι είναι υψηλής ποιότητας, τα περισσότερα εκ των οποίων εισάγονται από ευρωπαικές χώρες από την εταιρία μας, καταφέρνοντας έτσι να παρέχουμε στους πελάτες μας φθηνά και άριστα ανταλλακτικά χωρίς μεσάζοντες στην πλειονότητά τους.

Οι υπηρεσίες και οι επισκευές που αναλαμβάνουμε συνοδεύονται από μια εγγύηση που είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Προσπαθούμε να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης, λύσεις για τα προβλήματα του στόλου των οχημάτων σας, συμβόλαια ετήσιας συντήρησης με ειδικές τιμές. Οι εταιρίες πελάτες μας διατηρούν μαζί μας συνεργασία πολλών ετών και μεταξύ αυτών ειναι και πολύ μεγάλες και γνωστές βιομηχανίες.